Star Warsra hajazó hőseposzt faragtak a magyar sikerfilmből

Avatar

A VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan főszereplője egy rakás szerencsétlenség volt, aki szerelmi bánatában egészen Portugáliáig menekült. Ha viszont a Star Wars: Az ébredő Erő végső előzetesének a zenéjét keverjük a VAN képei alá, máris sokkal grandiózusabbá válnak Ferenczik Áron botladozásai. Hirtelen az egész galaxis sorsa egy húszas éveinek végét taposó bölcsésztől függ. 

VAN trailer – Star Wars style from Tamás Rebák on Vimeo.

Az ötlet parádés, a megvalósítás profi, csak gratulálni tudunk a trailer alkotójának, Rebák Tamásnak. Az egyik kommentelő már a tökéletes címet is kitalálta ehhez az elbűvölő filmhibridhez: VAN Wars.

Végre röhögünk magunkon egy jóthttp://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20140710-kritika-reisz-gabor-van-valami-furcsa-es-megmagyarazhatatlan-cimu-filmjerol.htmlPontosan ilyen lúzerek vagyunkhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20141031-van-valami-furcsa-es-megmagyarazhatatlan-kritika-reisz-gabor-ferenczik-aron-jakab-juli.htmlAz oroszok is meghajoltak a VAN nagyszerűsége előtthttp://www.origo.hu/filmklub/blog/dijak/20150706-az-oroszok-is-meghajoltak-a-van-valami-furcsa-es-megmagyarazhatatlan-nagyszerusege-elott-voices.html


Hasonló cikkek