Súlyos sérülést szenvedett a Slovan magyar válogatott játékosa

Az ír Shamrock Rovers elleni Bajnokok Ligája-selejtező előtt megtartotta hivatalos sajtótájékoztatóját a pozsonyi Slovan vezetőedzője, Vladimír Weiss. A sajtótájékoztatón kiderült, érzékeny veszteség érte a pozsonyi együttest, miután Holman Dávid súlyos sérülést szenvedett

Vladimír Weiss igazi sporttragédiának nevezte Holman Dávid esetét, aki egy edzésen szenvedett súlyos sérülést. Az ötszörös magyar válogatott futballistának elszakadt az elülső keresztszalagja, ami után hosszabb kihagyás várhat rá.

A 28 esztendős futballistát már szerdán meg is műtik. Holman az előző idényben a Slovan egyik kulcsembere volt, ráadásul a bajnok pozsonyi gárdának második legeredményesebb futballistája volt, 29 mérkőzésen 11 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.

Holman 2017 nyarán igazolt a szlovák fővárosba, a Slovan színeiben eddig pályafutása során 122 mérkőzésen lépett pályára, ezalatt 30 gólt szerzett és 31 gólpasszt is kiosztott. A magyar válogatott futballista februárban hosszabbított a pozsonyi együttessel, és 2023 júniusáig írt alá.

Külhon | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook

Forrás: ma7.sk

Fotó: skslovan.com


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek