Százhúsz szegény ebédjét állja Radics Sándor

Adománnyal érkezett szerdán a cimbalomművész a kecskeméti Wojtyla Barátság Központba

A napokban megrendezett jótékonysági koncertje bevételéből Radics úr felajánlotta, hogy a népkonyha egy napi ebédjét finanszírozza a 120 szegény számára.

A cimbalomművész és barátai Reményteljesebb jövőért a zene erejével címmel adtak jótékonysági koncertet a Három Gúnárban. Radics Sándort cimbalomjátékát kísérte négy barátja a 100 tagú cigányzenekarból, valamint fellépett még unokahúga, Radics Gigi énekes, Robi Lakatos hegedűvirtuóz, és több helyi művész, Leskowsky Laura, a Hegedűs Együttes, valamint Radics Sándor fia és csapata, az Álom Parti zenekar.

A jótékonysági koncert célja a Wojtyla ház megsegítése volt. A Wojtylába Radics Sándor nem érkezett egyedül, elkísérte barátja, Szitár Éva festőművész. A találkozón egy másik barátja, Horváth Lászlóné Terike idézte fel a jótékonysági koncert feledhetetlen pillanatait. Ezt követően jelentette be a jó hírt Radics Sándor, miszerint állja egy napi ebédjét a népkonyhának, 120 fő részére.

A találkozón a zene sem maradhatott el, Radics Sándor cimbalmozott a wojtylásoknak. Zeneszóval megemlékeztek többek között régi kedves barátjukról, Berki Károlyról is, aki az elmúlt évben hunyt el – írja a BAON.

Révhegyi Andrea


Hasonló cikkek