Szeged: ahol a kátyúkból is virágok nőnek ki

Néhány aktív lakos szeretné az önkormányzat tudtára adni, hogy nagyon rosszak az utak a városban. A figyelemfelkeltés érdekében virágokat ültettek a kátyúkba több helyszínen is.

A biztonságos közlekedésre minden évben, számos fórumon felhívják a figyelmünket, hiszen talán alig van olyan ember, aki ilyen vagy olyan ügy miatt ne mozdulna ki az otthonából. Ám amellett, hogy mi odafigyelünk egymásra, az utak rossz állapota is sokszorozza a balesetek esélyét. A kátyúk tönkre teszik a járműveket, és akár életveszélyes helyzeteket is teremthetnek.

Hogy fokozzák a helyzet jelentőségét a kezdeményezők éppen a Városházától nem messze futó út kátyúit ültették tele virágokkal.

Kész aknamező lett a város. Az utak szörnyű állapotban vannak. Így szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy ilyen gyatra utakon közlekedni balesetveszélyes, és még rondán is néznek ki. Ez utóbbin tudunk segíteni, de az elsőn az önkormányzatnak kellene – írták meg a szegedma.hu- nak az ismeretlenek.

Az üzenet mellé képet is küldtek a hírportálnak, ezt nyitóképként mi is közöltük. Reméljük hamarosan lépnek valamit az ügyben, hiszen a helyzet veszélyessége tényleg jelentős.

Közlekedjenek óvatosan!

Farkas Cs. Tekla

Hazai Tükör | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook


Hasonló cikkek