Szerelmes Shakespeare – verseny a Nemzetiben

A Nemzeti Színház oldalán a napokban megjelent egy felhívás, miszerint versenyt rendeznek fiataloknak. Onnan idézünk részleteket, további információért kattintson

„Szerelmes Shakespeare” címmel 15 – 25 éves fiataloknak indít versenyt a Nemzeti Színház. Decemberben mutatjuk be a Vihar című előadást, mely Shakespeare utolsó műve.

(…)

Készíts önállóan vagy párban egy flashmob szerű telefonos videót bárhol, ahol mások előtt népszerűsíteni tudod Shakespeare-t!

(…)

Az elkészült videókat, melyek maximum 1 percesek lehetnek, a Nemzeti Színház Instagram oldalára a beérkezések sorrendjében töltjük fel. A kreatív videókat háromtagú zsűri – Szász Júlia színművész hallgató, valamint Farkas Dénes és Rácz József színművészek – értékelik.

(…)

A játék 2019. október 1. és december 1. között zajlik.
Eredményhirdetés: 2019. december 10-én!
A díjkiosztóra a Vihar premierén, 2019. december 20-án a Nemzeti Színház Nagyszínpadán kerül sor!
A közönség is szavazhat kedvencére, a saját névvel ellátott videókat és a közönség szavazatait a vihar@nemzetiszinhaz.hu email címre várjuk!

(…)

Az 1. helyezett nyereménye: két repülőjegy Londonba és két színházjegy a Globe Színházba! A nyertesek útiköltségét a Nemzeti Színház fedezi!


Hasonló cikkek