Behálózta diákjait, majd szexuálisan zaklatta őket a perverz tanár

Ötéves szabadságvesztés fenyeget egy 40 éves lévai tanárt, aki szexuálisan zaklatott 3 diákot egy pozsonyi gimnáziumban.


A rendőrség tájékoztatása szerint a pedagógiai alkalmazott különféle ürügyekkel, például a tanulmányi eredmény javítása, közös gyakorlás vagy projektkészítés céljából beszélt meg találkozót a diákokkal. Általában vagy az iskola egy tantermébe, vagy a saját lakására hívta őket, ahol egyedül volt velük.

A fiúkkal különféle játékokat, gyakorlatokat végeztetett, amelyek során megtörtént a szexuális zaklatás. Az esetek 2020 áprilisában és augusztusában, valamint 2021 májusában történtek.

A rendőrség szexuális visszaéléssel, erkölcsi nevelés veszélyeztetésével és emberi jogok megsértésével gyanúsította meg a tanárt, amiért ötéves szabadságvesztés fenyegeti. A bíróság határozata szerint a férfit előzetes letartóztatásba helyezték.

Forrás: parameter.sk

Fotó: Pixabay

Kövessen minket: Facebook


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek