Színházi ajándékcsomagot nyerhet, aki jól tippeli meg a nyitást

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház társulata a korlátozásokhoz igazodva is lendületesen dolgozik és készül a nyitásra. Ehhez kapcsolódóan egy nyereményjátékot is indítottak a közönség számára.

Jelenleg a negyedik olyan előadás készül, amelyet az újra nyitást követően újdonságként láthatnak a nézők. „Boldogok vagyunk, hogy dolgozhatunk és készülhetünk a közönség visszatérésére, mert bár a színpadon folyik a munka, nézőink jelenléte, nevetése, lelkesítő tapsa nélkül a mi hivatásunk sokkal nehezebb. A hozzánk eljuttatott megkeresésekből tudjuk, hogy mi is hiányzunk a nagyérdeműnek, ezért olyan aktivitást kerestünk, melynek során kapcsolatot teremthetünk egymással, ráadásul ezúttal nem online felületen” – mondta el Cseke Péter igazgató.

A színház különleges nyereményjátékkal készült. A jegypénztárnál egy kék színű postaládát helyeztek el, amelybe a közönség üzenetei mellett tippeket várnak, vajon mikor lesz újra előadás a kecskeméti nemzeti nagyszínpadán. A tippelni vágyók a leveleiket 2021. február 28-ig postai úton vagy személyesen is eljuttathatják a színházba.

A szervezők kérik, hogy a játékkal kapcsolatos további információért látogassanak el a színház weboldalára, vagy a Facebookra.

Révhegyi Andrea

Forrás: baon.hu

 

Hazai Tükör | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook


Hasonló cikkek