Színházi főhajtás Dunaújvárosban

Most ők vannak értünk, akkor mi leszünk értük. Ezzel a szlogennel jelentette be a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza igazgatója Őze Áron, hogy milyen elképzelései vannak a járvány utáni időkről.

Őze Áron (a legendás színész, Őze Lajos, Kossuth –díjas színész fia) negyedik évadját tölti a Bartók élén. A Jászai Mari-díjas színész és rendező bejelentése egy nagyon szép gesztus ezekben a nehéz időkben: a dunaújvárosi egészségügyi dolgozók számára ingyenes lesz a színházi előadások látogatása a következő évadban.

Úgy véli, hogy azok, akik értünk dolgoznak, az egészségünkért és életünkért küzdenek, megérdemlik, hogy viszonzást kapjanak. A dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza azzal tudja háláját leróni leginkább, ha az ezen a területen dolgozó dunaújvárosiak ingyen látogathatják majd a város kultúrájának egyik fő központját.

Várhatóan a 2020/2021-es évad sem fog szűkölködni a színvonalas előadásokban. Jelenleg hetente kétszer ide kattintva tekinthetők meg a korábbi előadások 19 órai kezdetekkel.

 


Hasonló cikkek