Szívem csücskei – neveletlen ősök és vagány tinik harca

Február 22-én debütál a Szívem csücskei a humorcsatornán

(1)5897100_2_17-a-csalad

Szülőnek lenni olykor a világ legnehezebb dolga – kivéve azok számára, akik a gyermeknevelés terén meglehetősen lazák! De mi van akkor, ha egyesek alkalmatlanok a felelős szerepre, olyannyira, hogy a csemetéik kényszerülnek nevelni őket? Erre is van megoldás – egészséges önkritika és kellő humor, méghozzá a megfelelő helyen és időben: február 22-től Magyarországon először, minden hétköznap délután a Comedy Centralon!

(1)5897100_2_16-fotelbenVadonatúj szitkommal erősít a magyar humorcsatorna: a világszerte nagy sikereket arató Szívem csücskei (Still Standing) végre hazánkat is készül meghódítani. Az abszurd poénokkal teletűzdelt produkció azt a ritka, ám felettébb szórakoztató állapotot taglalja, amikor a szülők leragadnak a tinédzserkorban, és még a csemetéik kedvéért sem hajlandók felnőni!

SS02Gal91991_101_Retouch-ketten a lépcsőn

A középosztálybeli chicagói házaspár, Bill és Judy Miller (Mark Addy és Jami Gertz) még a középiskolában ismerkedett meg. Bill tehetséges focista, na és persze a suli nagymenője volt. Az igazgatói iroda előtti szekrénynél szúrta ki magának a szakadt nadrágot, és szűk, piros aerosmith-es pólót viselő Judy-t, akire azonnal rácsapott, majd egy romantikus duplarandin kerültek „veszélyesen közel” egymáshoz. A nagy szerelemből házasság, majd háromszoros gyermekáldás lett. Igen ám, csakhogy Millerék felnőve sem tudtak túllépni a kölyökkoron, és az érettség teljes hiányában próbálják meg a helyes útra terelni csemetéiket. Bill menő apuka akar lenni, de a helyi áruház vécérészlegének alkalmazottjaként még a gyerekek szemében is egy született lúzer, ráadásul a szabadideje nagy részét az otthoni kanapén lustálkodva, jobb híján a tévét bámulva tölti. Judy fogászati asszisztens, a család esze, és még mindig elég dögösen néz ki, bár néha túlságosan is a fiatalkori önmagát szeretné hozni, amivel komikusan ciki helyzetekbe sodorja magát és gyerekeit.

Bill és Judy hiába próbálják a saját szabályaik és nevelési elveik alapján felkészíteni a kölyköket a nagybetűs életre, az eminens, történelem és szerepjáték rajongó Briannel (Taylor Ball)

(1)6613102_2_20

– aki apja nagy bánatára nem a gimis focicsapat, hanem a pompon-szekció tagja –, a legrosszabb tinédzserkorát élő Laurennel (Renee Olstead),

(1)6613102_2_22-renee oldstead

valamint a csípős nyelvű Tinával (Soleil Borda), a család legőszintébb tagjával nem könnyű, így nap mint nap kacagtató konfliktusokba keverednek, és bizony gyakran alul maradnak a vagány csemetékkel szemben vívott csatában.

A Miller család Lindával (Jennifer Irwin) teljes. Ő Judy testvére, a meglehetősen furcsa hobbikkal rendelkező szingli csaj, aki szabadidejében – ha éppen nem a macskáival van –, átlagosnak cseppet sem nevezhető pasikkal randizik, amúgy pedig általában Millerék nyakán lóg, és hol a srácok, hol az ősök pártját fogva próbál meg a jóságos, mindig megértő nagynéni szerepében megmaradni.

(1)5897100_2_13-szingli nagynénivel

 

Szívem csücskei országos premier február 22-től – a produkció minden hétköznap 17.00-tól látható a Comedy Central műsorán!

 


Hasonló cikkek