Brutális betörés történt Nyitrán

A betörés során az elkövető nemcsak rabolt, hanem megerőszakolt egy 18 éves lányt is – számolt be róla a TV JOJ.

Az eset szerdán reggel 8 óra körül történt. A 29 éves férfi betört egy családi házba, de hamar rájött, hogy nincs egyedül odabent. A férfi lopni ment, azzal pedig nem számolt, hogy az emeleten alszik egy 18 éves lány.

Az elkövető kést tartott a lány torkához, majd pénzt, mobiltelefont és ékszert kért tőle. A lány állítólag egy karkötőt és egy mobiltelefont adott neki, a TV JOJ szerint pedig azt mondta neki, hogy vigyen el bármit, amit csak akar.

A betörő viszont ennyivel nem elégedett meg. Visszament a rémült lány szobájába és brutálisan megerőszakolta. A fickó dolga végeztével elmenekült, a ház előtt lévő kamerák viszont rögzítették őt.

A szlovák rendőrök azonnal elkezdték keresni az illetőt, rövid időn belül pedig el is kapták. A rendőrség betörés, magánlaksértés és erőszak bűntettének ügyében indított eljárást.

Forrás: noviny.sk,parameter.sk

Fotó: Szlovák rendőrség

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek