Elkóborolt egy elefánt Losoncon, a rendőrök keresik az állatot

Nem csupán szarvasok és vaddisznók bóklásznak az utak mentén, Közép-Szlovákia déli részén a szlovák rendőrök egzotikus állat nyomába eredtek. Nem ez az első eset, hogy egy elefánt elkóborol.

A járőrök azonnal a helyszínre siettek, ám egyelőre hiába keresték, nem találták az elszökött elefántot.

A hazánkban nem őshonos jószágot több szemtanú – köztük egy kamionsofőr – is látta, a szokatlan eseményről még a közlekedési információs szolgálat is beszámolt.

Az elefántot a Losonc és Gács (Halič) közötti utak mentén elterülő mezőkön és erdőkben is felkutatták, nyomát azonban itt sem találták.

Nem ez az első eset Szlovákiában: a rendőrséget 3 évvel ezelőtt Vágsellyén riasztották, ugyanis helyi lakosok észrevették, hogy elefántok haladtak el egy gyorsforgalmi út mellett. Az állatokat akkor sikerült befogni, és elkísérni.

Forrás: tvnoviny, ujszo.com

Fotó: Pixabay-felvétel

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek