Katonai gépjárművek haladnak át Szlovákián

Újabb külföldi katonai gépjárművek haladnak át Szlovákia területén – tájékoztatta a TASR hírügynökséget Martina Kovaľ Kakaščíková, a szlovák honvédelmi minisztérium szóvivője.

A honvédelmi minisztérium arra figyelmezteti a lakosságot, hogy december 27. és január 2. között újabb szövetséges katonai gépjárművek haladnak át Szlovákia területén. Egy közúti transzportról van szó. A tárca hangsúlyozta, hogy mindezt a közegészségügyi hivatal intézkedéseivel összhangban hagyták jóvá.

Emellett december 27. és január 2. között a szlovák katonák és katonai gépjárművek áthaladására lehet számítani a Nagymihály – Szered (Sereď), Szered – Turócszentmárton, Szepsi (Moldava nad Bodvou) – Nagymihály, Rozsnyó – Nyitra, Konyha (Kuchyňa) – Szered, Szered –  Galgóc, Besztercebánya – Szliács (Sliač), Máriatölgyes (Dubnica nad Váhom) – Léva, Trencsén – Szliács, Szepsi – Szliács, Nyitra – Pozsony szakaszon.

Forrás: tasr, bumm.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek