Szőke ciklonokkal duplázik márciusban a Paramount Channel

Múltidéző vígjátékok várják a nézőket csütörtökönként

vérbeli_hajsza_3 (002)_opt

Gwyneth Paltrow és Meg Ryan filmjeiből sosem elég. Így gondolja ezt a Paramount Channel is, ezért márciusban csütörtökönként kétszeres adagot kaphatunk a színésznőkből. 9-én Gwyneth Paltrow kerül reflektorfénybe: először az Emma című alkotást láthatják a filmcsatorna nézői, majd ezt a modernebb és szexibb Flört a fellegekben követi. Egy hétre rá pedig érkezik Meg Ryannel a Vérbeli hajsza és az I.Q. – A szerelem relatív című vígjáték is.
vérbeli_hajsza_1 (002)_opt

Jane Austen Emma című örökzöld drámában a humor mellett a romantika kapja a főszerepet. Gwyneth Paltrow alakítja Emmát, a végtelenül kedves, bár kissé öntelt fiatal hölgyet. Emma a filmben kerítőt játszik, mindeközben maga is szerelemre talál, ott, ahol a legkevésbé sem kereste.

A színésznőnek egyébként ez a film hozta meg az áttörést és a várva várt sikert. Olyannyira a köztudatba került, hogy három évvel később Oscar-díjat is nyert egy másik alakításáért. A Flört a fellegekben forgatásakor már befutott színésznőnek számított, aki Christina Applegate oldalán légi utaskísérőnek áll a filmben, amelyet a Paramount Channel nézői szintén március 9-én láthatnak.

Egy hét múlva csütörtökön Meg Ryan duplázik majd a filmcsatornán. A ’80-’90-es évek romantikus filmjeinek meghatározó alakja rövid szőke tincseivel igen hamar belopta magát Hollywood és a nézők szívébe. A március 16-án látható Vérbeli hajsza című alkotásban viszont nem csak kivételes színésznői képességeit mutatja meg, hanem rendkívüli humorába is bepillantást nyerhetünk. A filmben Lydia szerepében láthatjuk, akinek feladata, hogy segítsen szerelmén, és végül az is kiderül, hogy sikerrel jár-e.

Ez az alkotás azonban Meg Ryan számára nem csak a karrierje szempontjából volt meghatározó, hanem a magánéletében is: ugyanis a forgatáson ismerkedett meg későbbi férjével, Dennis Quaiddel, aki nem mellesleg gyermeke édesapja is.

A Vérbeli hajszát az I.Q. – A szerelem relatív című romantikus vígjáték követi majd a minőségi filmeket kínáló Paramount Channel műsorán, amelyben a színésznő filmbéli nagybátyja maga Albert Einstein, akit Walter Matthau alakít.

vérbeli_hajsza_4 (002)_opt

Gwyneth Paltrow és Meg Ryan duplázik a Paramount Channel filmcsatorna műsorán

 

Március 9. 18.25 – Emma

Március 9. 21.00 – Flört a fellegekben

Március 16. 18.35 – Vérbeli hajsza

Március 16. 21.00 – I.Q – A szerelem relatív


Hasonló cikkek