Szombathely: Meghódítottuk a jeget!

2015. november 28-án újra felpezsdült az élet a jégen, mivel kitárta kapuit a közkedvelt és sok rendezvénynek otthont adó szombathelyi Műjégpálya.

PTV Fotó: Varga Róbert
PTV Fotó: Varga Róbert

A SZOVA, a Szabadidősport Szövetség valamint a Pannon Media Group közös szervezésében létrejött eseményen több százan megjelentek, és élvezték a korcsolyázás örömeit. Minden korcsoport képviseltette magát. Sokan a hideg idő ellenére a 10 órás nyitástól egészen késő délutánig siklottak a jégen, és részt vettek az izgalmas akadály-és sorversenyeken.

    

A bravúros győztesek nagy értékű ajándékutalványokat kaptak, melyeket arckezelésekre,illetve szépségápolási termékekre válthatnak be. A különdíjazott egy értékes LED izzó új tulajdonosa lett.  A hangulat fokozásáról a RadioVol lemezlovasai gondoskodtak, ötletes összeállításaik elnyerték a közönség tetszését. Ha valaki már kissé átfázott íncsiklandozó forralt borral, teával vagy forró csokival melegíthette fel magát, természetesen az elmaradhatatlan sült gesztenye sem maradt le a palettáról. A rendezvényszervezők ingyenes tombola-lehetőséget kínáltak, aminek feltétele egy szépségápolási kérdőív kitöltése volt. A rengeteg szelvény közül 6 szerencsés személyt sorsoltak ki, akik 30, 20 és 10 ezer forintos ajándékutalványt nyertek. A megjelentek jókedvvel, és némi ajándékkal gazdagodva tértek haza az eseményről; bizonyára a tél folyamán még sokszor visszatérnek, hogy pár óra erejéig élvezhessék a korcsolyázás okozta szabadságérzést.

 V. Horváth Szabina


Hasonló cikkek