Szombaton indul az NB II-es bajnokság az M4 Sporton

A labdarúgó Merkantil Bank Liga 2020/21-es szezonjában húsz csapat küzd meg egymással augusztus 1-je és május 16-a között, az M4 Sport és az m4sport.hu az első fordulóból három meccset is élőben közvetít.

A 2020-2021-es idényt a Kaposvári Rákóczi-Nyíregyháza Spartacus mérkőzés nyitja, a szombaton 20 órakor kezdődő találkozót élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu – az MTVA sajtóosztályának pénteki tájékoztatása szerint.

Az első forduló zárómeccsén a feljutást egyértelmű célként kitűző Vasas lép pályára a Kazincbarcika ellen vasárnap 20 órától – ezt a közmédia sportcsatornája szintén élőben adja, ahogyan a vasárnap 17.45-kor kezdődő DVSC-Budaörs összecsapást is. Kondás Elemér együttesének kerete a nyáron ugyancsak alaposan kicserélődött, több válogatott játékos is “hazaigazolt” annak reményében, hogy az együttes egyből visszakerüljön az élvonalba.

A szezon várható alakulásáról Bozsik Péter, az M4 Sport szakértője mondta el véleményét.

“Papíron egy erős NB II-es bajnokság körvonalazódik. Olyan rangos klubok sorakoznak a játszó csapatok között mint a Győri ETO FC, a Szombathelyi Haladás, a Nyíregyháza Spartacus, a DVSC, a Vasas FC, a Pécsi Mecsek FC vagy a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. Játékosanyagát tekintve ezek közül is kettő emelkedik ki: a Debrecen és a Vasas. Persze a futball egy meglepetésekkel teli játék, ahol nem mindig jön be a papírforma. Tökéletes példa erre a Budafok feljutása az NB I-be. De az biztos, hogy egy hosszú és izgalmas szezon elé nézünk” – fogalmazott a szakértő.

Az autósport szerelmesei sem maradnak program nélkül: ezen a hétvégén rendezik meg a Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone-ban, amit szombaton és vasárnap 16 órától szintén élőben közvetít a közmédia sportcsatornája.

MTI

A nyitókép illusztráció.


Hasonló cikkek