Tagcsere után Miskolcon is koncertezett a Hooligans

Látványos nagykoncert keretében Miskolcnak is bemutatta új basszusgitárosát a Hooligans március 14-én.

A „Szabad Miskolcz” nevű programsorozat zárásaként került sor erre a bő másfél órás, mutatós koncertshow-ra, ahol már Romanek Gergő pengette, vagy inkább – pozitív értelemben mondva – tépte a húrokat.

Csipa (b), Endi (k) és Romanek Gergő (jobbra)

Elődje, Késmárki Zsolt tizenöt év után távozott az együttesből. Kilépését második gyermeke születésével indokolta, és azzal, hogy szeretne a jövőben magánemberként saját vállalkozásba kezdeni. 2007-ben csatlakozott a csapathoz, utolsó közös lemezük pedig 2021-ben jelent meg Zártosztály címmel.

A Hooligans tagjai (Tóth Tibor, Ördög Tibor Csipa és Kiss Endi) azonnal keresni kezdték az új basszusgitárost, akit Romanek Gergő személyében meg is találtak. Ő 2022. február 11-én Veszprémben lépett először színpadra a Hooligans-szel, majd Budapest, Kiskunfélegyháza, Sopron, Győr, Miskolc következett.

Látványos színpadkép

Jó választásnak tűnik Romanek Gergő, hiszen a hétfői miskolci koncerten az látszott, hogy remekül beilleszkedett a csapatba. Tóth Tibor szólógitárossal még egy gitárpárbajt is előadtak a közönség nagy örömére.

Giitárpárbaj: (b-j) Tóth Tibor és Romanek Gergő

A koncerten új albumuk rockos hangvételű, zúzós metál dalai mellett ezúttal is megszólaltak a korábbi nagy Hooligans slágerek. A Királylány, a Paradicsom, a Félember, az Illúzió, a Legyen valami most sem hiányozhatott a műsorból. Hangosan énekelt a közönség Csipával együtt. Este tíz órakor kezdődött a koncert a Szent István téren, és a lelkes miskolci rajongókat még a kellemetlen hideg sem tudta eltántorítani. Teljesen megtelt a tér, ahol egy hatalmas közös bulizás részesei voltak azok, akik eljöttek meghallgatni az új felállásban színpadra lépő Hooligans együttest.

Koncert közben Miskolcon 2022. március 14-én

(Fotók: Vona Ildikó/ PannonHírnök)

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek