Saját apjára támadt, hatszor megszúrta, majd mentőt hívott

Egy 31 éves vágsellyei férfi késsel támadt az 52 éves édesapjára, több életveszélyes sérülést ejtve rajta.

Április 8-án, pénteken a vágsellyei Jozef 6 késszúrást ejtett édesapján, az 52 éves Jozefen. A férfi ezt követően azonnal a szomszédaihoz rohant segítségért. „Hogy mentőt kell hívni, mert az apja vérzik. Én kint ültem. Kérdeztem, hogy mi történt, mire ő azt felelte, hogy nem tudja, munkában volt. Aztán mondtam, hogy bent van a telefon, szaladj be érte, ő pedig felhívta a mentőket” – mesélte a két férfi szomszédja.

Az idősebb férfit 3 késszúrás érte a mellkasának jobb oldalán, ezek közül kettő életveszélyes területet ért, további 3 szúrást a válltájékon kapott. A sérültet azonnal a galántai kórház szállították. A fiatalabbik Jozefet letartóztatták, eljárás indult ellene. „Nem veszekedtek, csak valószínűleg otthon olcsó bort ittak. Nem jártak munkába, csak olyan munkáik voltak, hogy másoknak segítettek valamiben” – tette hozzá a szomszédjuk.

A sértettnél 1,9, az elkövetőnél 3,21 ezreléknyi véralkoholszintet mértek.

Forrás: ujszo.com

Kép: noviny.sk

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek