Tegnap este felgyújtotta magát egy férfi a pozsonyi Óvárosban

A rendőrség hivatalos közösségi oldalán osztotta meg azt a biztonsági kamerás felvételt, amelyen látható, ahogy egy fiatal férfi felgyújtja magát Pozsony belvárosában, a régi vásárcsarnok közelében.

A frissen átnevezett Bársonyos forradalom tér egyik biztonsági kamerája rögzítette az esetet. Az ismeretlen férfi tettének indítékát is tudni vélik. Ugyan a hatóságok nem közölték, honnan veszik ezt az információt, de a rendőrség közösségi oldalán azt közölte, az úriember nőknél tapasztalt sikertelensége lehetett tettének indítéka.

A férfit a helyszíntől nem messze, egy pozsonyi bevásárlóközpont mellett, a Duna partján találták meg. Testének 26%-a égett meg.

HORIACI MUŽ V BRATISLAVE

VIDEO NEVHODNÉ PRE CITLIVÉ POVAHY: MUŽ SA MAL ZAPÁLIŤ V CENTRE BRATISLAVYNa linku č. 158 bolo včera oznámené, že na námestí SNP v Bratislave sa mal zapáliť neznámy muž. Polícia SR – Bratislavský krajMuž bol nájdený v OC Eurovea. Bola privolaná RZP a následne bol prevezeny do nemocnice, kde bol podrobený vyšetreniam. Popáleniny má na 26 % hornej časti tela. Muž uviedol, že sa podpálil sám. Dôvodom jeho konania malo byť odmietnutie zo strany žien.Menovaný bude podrobený vyšetreniam na psychiatrickom oddeleni.

Közzétette: Polícia Slovenskej republiky – 2019. november 19., kedd

Forrás: ma7.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek