Tehetséges énekeseket várnak!

tehtesegesenekesIdén márciusban ismét megrendezik a „Zene az kell!” elnevezésű Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Zenei Tehetségkutató Versenyt. A selejtezőt és a döntőt ugyanazon a napon: 2014. március 22-én tartják Alsózsolcán. Nevezni két kategóriában lehet életkor szerint: 10-14 illetve 15-30 éves amatőr énekeseket várnak a megmérettetésre musical, népdal, operett, pop-rock kategóriákban.

 

 

 

Az idei évben zenekarok jelentkezését nem tudják elfogadni, egyéni előadókat és 2-4 fős énekes csapatokat várnak a szervezők. Érdeklődni Alsózsolcán a Közösségi Házban lehet Szaláncziné Somos Zsuzsánál, a jelentkezési lap pedig letölthető a kozhaz.alsozsolca.hu honlapról. Jelentkezési határidő: 2014. március 8.

A zsűri tagjai: Eperjesi Erika operaénekes (Miskolci Nemzeti Színház), Tunyogi Bernadett és Cselepák Balázs musicalénekesek (Győri Nemzeti Színház), Boncsér Gábor népzenész és Mócz Ferenc a Miskolci Egressy-Erkel Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója.

5 éves jubileumát ünnepli idén a „Zene az kell!” tehetségkutató verseny. Az eseményre a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

PannonHírnök/Vona Ildikó

 

Kultúra | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook

 


Hasonló cikkek