Tényleg elköltözött Márki-Zay Péter?

Ezt a kérdést latolgatja több helyi lap is, miután egy bírósági tárgyalás alkalmával kiderült, hogy Hódmezővásárhely első emberének állandó lakcíme megváltozott. Olyannyira, hogy a városvezető nem is maradt a településen belül.

A Mindenki Szegedért Mozgalom Facebook–oldalán számolt be arról, hogy egy hivatalos eljárás során, ahol Márki-Zay vádlottként volt jelen,  „bukott le” a polgármester, mert iratai azt bizonyítják, hogy Budapest XV. kerületébe költözött, pontosabban most már ott van a hivatalos lakcíme.

Természetesen egy városvezetőnek sem tilos elköltözni, ám az mindenképpen érdekes, hogy miként látja majd el a feladatait, illetve miért nem közölte ezt eddig senkivel. A promenad.hu megemlíti azt is, hogy  az eddigiekben talán nem is volt még olyan polgármestere Vásárhelynek, aki úgy vezette, hogy közben a fővárosba költözött.

Azt sem tudni, hogy a családja követte -e Budapestre a politikust vagy sem. Van még jó néhány tisztázatlan kérdés az ügyben, a továbbiakban magyarázatra szorulna a helyzet. A fejleményekről mi is beszámolunk majd.

Kósza, nem megerősített információink szerint egy nővel való viszonya miatt költözött a megyei jogú város első embere a fővárosba – ez pedig azt is jelentheti, hogy megromlott a házassága (A szerk.)

Farkas Cs. Tekla

Hazai Tükör | PannonHírnök

Kövessen minket: Facebook


Hasonló cikkek