Tesla Live Club: Szombat este élő zenével, a WOO YORK ÉS AGENTS OF TIME előadásában

WOO YORK

Woo-York_150313

ÉS AGENTS OF TIME A TESLÁBAN

Agents-of-Time

Ezen a hétvégén az érzelmes, de sötét tónusú house és techno határán táncolhatunk az ukrán legények és a csuklyás olaszok társaságában a Tesla Live Club vendégei.

A Woo York kapcsán, ha kiadóikat nézzük, a Soma, a Planet Rhythm és a Life and Death pontosan indikálja, hogy  milyen hangzásra készüljünk, amihez persze hozzáadódik az az egyedi feltét, ami Európa egyik keleti zugából a kontinens legnagyobb klubjaiba repítette őket.

Nagyjából 2012-re datálható, amikor kommenciális útra lépve levetették a hálószoba producer egyenruhát és elkezdték gyártani a bakelitre való zenéket. A ‘Solar Diet’, az ‘I am Against’, ‘Acid Rain’ és az ‘Ancient Light’ kényelmesen befészkelték magukat a dolgos techno DJ-k lemeztáskájába és nem győztek minden este már pultba utazni egy-egy jó pörgésre. A páros egyébként nagyon híres impozáns live felállásáról, nem véletlen, hogy a neten folyton legújabb hangszereikkel büszkélkednek. Az biztos, hogy nem nagyon hisznek a kompakt megoldásokban, szerintük inkább úgy áll biztosan a színpad pultja, ha kisúlyozzák a legkomolyabb vasakkal, amik a Tesla hangrendszerére kötve is a legnagyobb energiák kioldására képesek.

Az est további izgalma három olasz, az Agents Of Time színpadra lépése, akik szintén elég derék élő konstrukcióban vállalnak színpadra lépést, ezen a szombaton éppenséggel a Teslában. A szerzetes küllemű fiúk első megjelenése 2014-ben esett meg, a Lost Dreams-t a Stem Records hozta ki, és azóta is erősen menetelnek felfelé. Valamire nagyon ráéreztek deep-techno körökben arra, hogyan lehet klub kompatibilisnek maradni, miközben elkalandoznak a pszichedelikus ambient atmoszférák végtelen mezejére. A trió tavaly már járt Budapesten, amikor a Ten Walls mellett játszottak az A38 gyomrában. Akkori fellépésük sikere abban rejlett, hogy élő produkciójuk tele van kiszámíthatatlan meglepetésekkel, ami figyelésre késztet minket, hallgatókat.

Lineup:

Woo York live (Life and Death, Soma Records -UA)

Agents Of Time live (Correspondant – The Label -IT)

THE ELEMENT (Sankeys, Cosa Nostra Malta)


Hasonló cikkek