Tévéfelvételek a Dumaszínházban

A Comedy Central bemutatja című műsor keretein belül a Dumaszínházban rögzített felvételek láthatóak. Az alábbiakban olvashatják, kiknek a poénjait és mikor rögzítik:

Elképesztő tévéfelvétel-maratonba fogunk szeptember 7-én a Corvin Dumaszínházban! Mi már tudjuk, mi lesz a tévében, ha pedig Te is szeretnéd látni, itt a helyed!

Egy tévéfelvétel nem csak a humoristáknak izgalmas – a gondosan felépített, estéről estére csiszolt műsorukat “lakkozzák le”, hogy az idők végezetéig így maradjon fenn –, de a közönségnek is. A tévénézők már egy tökéletesre igazított, időre szabott anyagot látnak, míg a helyszínen az is kiderül, milyen hangulatban érkezett a fellépő a színházba, mekkora stáb dolgozik  azért, hogy minden a legjobb legyen a képernyőn, ki a titokzatos “bemelegítőember”, látszik-e a nézőtérről is a fiúk arcán a smink és a többi…

Persze mindezeknél sokkalta fontosabb, hogy rengeteget lehet nevetni, hiszen a fellépők a lehető legjobb teljesítményüket hozzák.

Ha egy estet “felvesz a tévé”, az bizony azt is jelenti, hogy a széria a végéhez közeledik, a tévéadás után már új anyagokkal nevettetnek a humoristák. Így aztán  kiváló lehetőség lesz szeptember 7-én megnézni Kőhalmi Zoltán Pályatévesztési tanácsadóját vagy Litkai Gergely Multikatonáját, de biztosan különleges élmény lesz Dombóvári István Szóra sem érdemes! című, külön erre az alkalomra összeállított műsora is.

A felvételek teljes listáját és a jegylinkeket ITT találod!

Jó szórakozást kíván a Dumaszínház és a Comedy Central!


Hasonló cikkek