Tirolban edzőtáborozik a DAC, Száraz Benjámin otthon maradt

A tavalyi nyárhoz hasonlóan a DAC idén is Fügenben, a Dunaszerdahelytől közel 600 kilométerre fekvő, festői környezetben elterülő községben edzőtáborozik. Egy héten át a Gartenhotel Crystal a sárga-kékek átmeneti otthona. Az összpontosítás a Red Bull Salzburg elleni edzőmérkőzéssel lezárult.

„Az út hosszú volt, de legalább lehetőséget nyújtott a pihenésre. A srácok különféle módon töltötték az időt, filmeket vagy az Eb mérkőzéseit néztük, és szinte mindenki aludt is egyet” – árulta el Dominik Veselovský, az utazó keret második legfiatalabb tagja.

Németh Antal vezetőedző a gyakorlás mellé egy taktikai megbeszélést is tervezett. Az edzések a közeli SVG Stumm pályáján zajlottak, tehát ugyanott, mint 2020 nyarán.

Száraz Benjamin, a 23 éves kapus iránt több fortunaligás csapat is érdeklődött, várhatóan kölcsönjátékra távozik – így otthon maradt.

Így a csapat: Jedlička, Veszelinov, Horváth (kapusok) – Beskorovainyi, Balić, Braun, Brunetti, Andzouana, Njie, Moumou, Kružliak, Taiwo, Divković, Nicolaescu, Fábry, Malý, Veselovský, Rymarenko, Nebyla, Vera, Sharani és Bencze (mezőnyjátékosok).

Külhon | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook

Forrás: dac1904.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek