Tíz év után ismét a döntőbe jutásért játszik a PVSK-Veolia férfi kosárlabda csapata

Június negyedikén rendezik meg a kosárlabda magyar bajnokság elődöntőjét Pécsett, ahol tíz év után először játszik a döntőbe jutásért a PVSK-Veolia csapata. A mérkőzésen Körmend ellen kell kiharcolniuk a döntőbe jutást.

A Körmend, a Szombathely, a Szolnok és a Pécs is 3-0-s összesítéssel jutott tovább a negyeddöntős párharcából a férfi kosárlabda NB I-ben. A kosárlabda magyar bajnokság elődöntőjének legizgalmasabb új szereplője a PVSK-Veolia csapata, akik június negyedikén tíz év után játszanak ismét a döntőbe jutásért.

Az idén 100 éves jubileumát ünneplő PVSK egy egyedülálló meglepetéssel készül a csapat és a szurkolók felé. Czerpán István, a PVSK elnöke szeretné valamilyen módon meghálálni a szurkolók töretlen bizalmát, akik hozzásegítették a csapatot, hogy ismét ott lehessenek a legjobbak között, valami kézzel foghatót ajándékozni.

Ebben partnerük a GP Consulting Pénzügyi Kft, akivel közösen megalkották a PVSK-GPC Centenáriumi Kártyát, melyet ingyenesen lehet beszerezni a mérkőzések előtt és a szünetben.

A férfi kosárlabda csapat kiemelkedő eredményei és a lelkes szurkolók arra sarkalltak bennünket, hogy valami igazán nekik szóló ajándékkal kedveskedjünk. Így született meg a PVSK-GPC Kártya, amely reményeink szerint hosszú távon nyújt egyedi kedvezményeket tulajdonosainak”- nyilatkozta Dr. Jankó Tamás a GPC ügyvezető igazgatója.

Az egyedülálló kezdeményezés keretében a szurkolók kedvezményesen tudnak a kártya felmutatásával bérletet vásárolni és különféle biztosításokat kötni. A 10 éves évfordulóját ünneplő GPC már az alapítása óta egyik kiemelt támogatója a csapatnak, ezzel az együttműködéssel nemcsak a PVSK bevételeit támogatja, de a szurkolóknak is szeretnének egyedi élményeket adni.


Hasonló cikkek