Tizenhat versenyző, 45 helyszín, 2500 kilométer: véget ér a Flúgos Futam

A ma esti adásból kiderül, melyik pár viszi haza a több millió forintos fődíjat

Gáspár Bea
Gáspár Bea

Két műsorvezető, tizenhat játékos és több mint 2500 megtett kilométer: ma este véget ér a Flúgos Futam a VIASAT3 műsorán. Az egyedülálló valóságshow győztes párja ötmillió forintot vihet haza, na és persze rengeteg élményt, amit az adás tíz hete alatt gyűjtöttek.

Dér Heni
Dér Heni

A ma esti adással véget ér a Flúgos Futam a VIASAT3 csatornán, és kiderül, melyik pár nyeri a több millió forintos fődíjat. Az október 17-én debütált valóságshow azonban nemcsak a végső döntőre tartogat izgalmakat: az elmúlt tíz hétben a 16 versenyző öt országon át rengeteg kalandban vett részt.

Kiss Gergely
Kiss Gergely

A nyolc csapat az adások alatt nyolc Ford Mondeóval és öt Ford Mustanggal vágott neki az útnak, ahol 45 helyszínen és 49 célállomáson hajtottak végre feladatokat. A két műsorvezető, Winkler Róbert és Bazsó Gábor mellett kilenc híresség is csatlakozott a versenyzőkhöz, a háttérben pedig több mint nyolcvan stábtag segített, hogy minden rendben menjen a forgatáson.

A Flúgos Futam versenyzői az élmények mellett sok érdekes adatot is összegyűjtöttek.

  • A Duna Plaza tetejéről, 35 méter magasból ereszkedtek le az utcára kötelek segítségével.
  • A Monostori erődben 25 680 négyzetméteren kellett megtalálniuk csapatonként egyetlen posztamenst.
  • A szlovéniai Planicában, Közép-Európa legnagyobb sísáncának helyszínén, a több mint 300 méter hosszú zipline pályán a játékosok 90 km/órás sebességgel csúsztak le.
  • A Tolmin szurdokban 62 méter magasságból kellett az Isonzo folyóhoz leereszkedniük egyetlen kötél segítségével.
  • Horvátország legnagyobb kikötőjében, Verudában 700 hajó közül kellett megtalálniuk azt, amelynek az oldalán ott volt a továbbhaladást jelentő kód.

A Flúgos Futam legveszélyesebb és legtöbb bátorságot igénylő feladata egy 60 méteres ugrás a zadari völgyhíd tetejéről. Az, hogy a versenyben maradt három csapat játékosaiból ez kinek sikerül, és ki viszi haza az több millió forintos fődíjat, a ma esti adásból kiderül.

Flúgos Futam befejező rész december 19-én 21:00-kor a VIASAT3 műsorán.

 

 

 


Hasonló cikkek