Tizenkétezer jégkrémet osztottak szét Kiskunhalason

Több mint tizenkétezer darab jégkrémet osztott szét a halasi korház dolgozói között a Rotary kiskunhalasi szervezete egy felajánlásnak köszönhetően, az elmúlt napokban. 

Meglepetés érte az elmúlt napokban a halasi kórház dolgozóit, a halasi és környékbeli idősotthonok lakóit és dolgozóit, valamint az általános iskolák kisdiákjait. Több mint tizenkétezer darab jégkrémet osztott szét ugyanis a Rotary kiskunhalasi szervezete egy felajánlásnak köszönhetően – írja a BAON.

Elsőként a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház és a hozzá tartozó Kiskunhalasi Mobil Járványkórház dolgozói részesültek a meglepetésben, amikor a Rotary kiskunhalasi szervezetének képviselői majd egy raklapnyi doboz jégkrémmel jelentek meg a kórház bejáratánál.

Kakas Szabolcs, a kiskun­halasi Rotary Club titkára elmondta, hogy az édességet a mirelit- és szárazáru kereskedelemmel foglalkozó Bestar Hungary Kft. ajánlotta fel, összesen 12 ezer 600 darab jégkrémet. Továbbá, hogy az egészségügyben és a szociális intézményekben dolgozók több mint egy éve emberfeletti munkát végeznek a korona­vírus-járvány miatt kialakult helyzetben. Ezért nem tudják eléggé kifejezni a háláikat és köszöneteiket azért a munkáért, amit tesznek az emberek életének megmentése és az egészség védelme érdekében.

Juhász Márta

Hazai Tükör | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook


Hasonló cikkek