Több forrás kell a Hagymatikumhoz

Jó tempóban halad a makói fürdő megépítése és a szakemberek jelentős településfejlődésre számítanak a bővítésnek köszönhetően, ám ehhez több forrásra van szükség

Ezt a többletforrást megpróbálják előteremteni, az önkormányzat minden lehetőséget megragad. Hiszen a Hagymatikum fejlesztése turisztikai, gazdasági és munkahely teremtési szempontból is jelentős lépés Makónak. Sőt az előzetes felmérések szerint egyértelmű, hogy az egész térség, valamint Csongrád – Csanád megye is jól jár vele.

Korábban többször is beszámoltunk az építkezés alakulásáról. Azt is megírtuk, hogy lehet számítani többletköltségre. Akkor úgy tűnt, hogy a gyorsan változó anyagárak miatt fog kelleni újabb forrás. Most viszont arról értesültünk, hogy az új öltözőbővítési lehetőség ad okot átkalkulálásra.

Minderről Lázár János makói látogatásakor adtak hírt helyi portálok. Az országgyűlési képviselő úgy fogalmazott, hogy ez a bővítés az ország legizgalmasabb és legszebb fürdőjévé teszi majd a makói létesítményt.

Erre még azért várni kell az új részek átadásáig, de szépen halad előre a folyamat.

Farkas Csamangó Tekla

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon

 


Hasonló cikkek