Több járat útvonala is változik Kecskeméten

Nyilvánosságra hozta a módosításokat a Volánbusz

Augusztus 1-jétől Kecskeméten, a belváros érintésével közlekedő, a Katona gimnázium, Rávágy tér, Katona József színház és Cifrapalota megállóhelyeket érintő egyes buszjáratok útvonala az Erzsébet körút–Árpád körút–Mária körút–Széchenyi körút–Bethlen körút–Noszlopy Gáspár park útvonalra módosul – közölte a Volánbusz Zrt.

Az 52-es irányából közlekedő egyes buszok esetében a Kecskemétre érkező járatok a Katona gimnázium helyett a Mária körút megállóhelyen állnak meg, míg a Kecskemétről induló járatok változatlanul a Katona gimnázium megállóhelyen állnak meg.

Az 54-es irányából csak az 1524-es vonal járatai érintettek, melyek a továbbiakban mindkét irányban a Kurucz körúton közlekednek és a Rávágy tér megálló helyett a Mátis utca megállóhelyen állnak meg.

Az 5-ös irányából érkező egyes járatok is érintettek. Amelyek jelenleg a Rávágy tér érintésével közlekednek, a továbbiakban végig a nagykörúton haladnak majd és az útvonalon lévő megállóhelyeken (Rákóczi iskola, Mária körút, Szövetség tér, Budai kapu) is megállnak.

Néhány járat jelenleg is csak a Cifrapalota megállóhelyen áll meg, ezek a Kurucz körúton közlekednek és a továbbiakban a Víztorony megállóhelyen állnak meg – írja a BAON.

Révhegyi Andrea


Hasonló cikkek