Több szak közül is választhatnak a bajai hallgatók

Február 15-ig lehet jelentkezni az Eötvös József Főiskola szeptemberben induló képzéseire.

A 2022-es általános felsőoktatási felvételi eljárás keretében február 15-ig lehet jelentkezni az Eötvös József Főiskola (EJF) szeptemberben induló képzéseire. A főiskola tanító, óvodapedagógus, csecsemő- és kisgyermeknevelő, valamint gazdálkodási és menedzsment alapszakokra várja a felvételizők jelentkezését – tájékoztatta lapunkat az intézmény.

Az EJF több mint 150 éves múlttal rendelkezik a pedagógusképzés területén. Az Eötvös József Főiskola a hagyományokra alapozva, megújulva, a mai igényeknek megfelelő képzési kínálattal, magas szakmai minőségben végzi felsőfokú pedagógus-szakemberek – tanítók, óvodapedagógusok, csecsemő- és kisgyermeknevelők – képzését.

A főiskolán nagy hagyománya van a nemzetiségi oktatásnak, a tanító és az óvodapedagógus alapszak horvát vagy német nemzetiségi szakiránnyal, illetve cigány/roma képzési irányultsággal is elérhető.

A gazdaság világa iránt érdeklődő jelentkezők gazdálkodási és menedzsment alapszakon szerezhetnek közgazdász diplomát.

További lehetőség a gazdálkodási és menedzsment felsőoktatási szakképzés, ahová a bejutáshoz emelt szintű érettségi nem szükséges, a végzettek felsőfokú oklevelet kapnak, mellyel elhelyezkedhetnek asszisztensi, ügyintézői, szervezői és irodai adminisztrátori munkakörökben, valamint az alapképzésbe is könnyebben bejuthatnak.

A főiskola a belváros szívében kollégiumi férőhelyet biztosít a hallgatóknak. Az intézmény szerteágazó nemzetközi kapcsolatokat épített ki, ezáltal a hallgatók próbára tehetik magukat Európában és más kontinenseken is. A főiskolások tanulmányait, illetve szakmai előmenetelét számos ösztöndíj-lehetőség segíti. Az EJF kis főiskola nagy bulikkal. A Hallgatói Önkormányzat egész tanévben színes programkavalkáddal várja polgárait. Baja város nagy múltú felsőoktatási intézménye folyamatosan fejlődik: az épületek korszerűsödtek, új hallgatói tereket alakítottak ki, bővült az oktatástechnikai eszköz­ állomány.  – írja a BAON.hu

Révhegyi Andrea

Ha tetszenek a tartalmak, kérjük támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon


Hasonló cikkek