Tölts egy utolsó estét a Monty Pythonnal!

Augusztusban majdnem élőben láthatja a magyar közönség a legendás brit komikus csapat, a Monty Python búcsúfellépését: a kattant társaság öt még életben levő tagja (John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones és Michael Palin) a nyár folyamán többször a londoni O2 Arénában adnak elő válogatást legnépszerűbb jeleneteikből, melyet rögzítenek, és a világ különböző pontjain levetítenek.

Az esemény plakátjának részlete

Forrás: Cinema Citymiddle

Magyarországon augusztus 7-én, csütörtökön, 9-én, szombaton és 15-én, pénteken lesz látható a Monty Python műsora a budapesti Cinema City Aréna, Westend, Allee és MOM Park moziban, illetve a Cinema City Debrecen, Győr, Kaposvár, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Székesfehérvár és Pécs moziban. A vetítések természetesen eredeti nyelvűek, magyar felirattal, melyet Galla Miklós ír.

A hattagú (Graham Chapman 1989-ben elhunyt) formáció a Monty Python Repülő Cirkuszá-val mutatkozott be a tévéközönségnek, amely 45 epizódot élt meg 1969 és 1974 között, majd kultikussá vált nagyjátékfilmjeik következtek: a Gyalog galopp, a Brian élete és az 1983-as Az élet értelme. Ezután a csoport feloszlott, de különböző felállásokban később is dolgoztak együtt.

“A mozgókép csodálatos feltalálásának köszönhetően a Monty Python utolsó estéje eljuthat egy Önhöz közeli moziba is. Készítse elő a csomóra kötött zsebkendőjét és melegítse be agyát egy utolsó menetre. Csatlakozzon a londoni O2 közönségéhez a Python megmaradt öt tagjának utolsó, sírós-nevetős, bődületes, őrületes búcsújára, mielőtt végleg beköltöznének a Szakállas Viccek Otthonába….” – üzenik a Python-tagok.

Jegyek már kaphatók a Cinema City honlapján, illetve a mozikban.


Hasonló cikkek