Tömegverekedés alakult ki egy csehországi szállóban a cigifüst miatt

Körülbelül 20 szállóvendég kapcsolódott be abba a verekedésbe, amely hétfő éjjel alakult ki az egyik hotel vendéglőjében Csehországban.

Pec pod Sněžkou város egyik hoteléhez kellett kihívni a rendőröket, hogy lecsillapítsák a kedélyeket. A hotel vendéglőjében egy szülinapozó csoport és a szálló további vendégei vitatkoztak össze a cigifüstön. Az alkohol folytán is jó hangulatú születésnapozók dohányozni kezdtek az épületben, de nem az erre kijelölt helyen, ami a többi vendégnek nem tetszett.

Szó szót követett, végül a vita verekedéssé fajult. A csetepatéba a hotel alkalmazottai is bekapcsolódtak, hogy szétszedjék a vitatkozó feleket. A helyszínre kiérkező rendőröknek végül nem kellett beavatkozniuk.

A verekedés során mintegy 15 ezer cseh koronányi (cca. 585 euró) kár keletkezett a hotel berendezésében. A verekedés résztvevői – amennyiben bűnösnek találják őket – akár 2 évnyi börtönre is számíthatnak.

Forrás: aktuality.sk, korkep.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek