Top 50-ből 8 év fegyházban letöltendő „karantéba”… (videó)

Fejvadászok a TEK közreműködésével fogták el a 39 éves körözött férfit.

 

 

A kihirdetett veszélyhelyzet ellenére a rendőrség továbbra is kiemelten kezeli a körözött személyek és veszélyes bűnözök felkutatását. Ennek eredményeként a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Célkörözési Alosztályának fejvadászai és a Terrorelhárítási Központ munkatársai 2020. április 28-án Poroszló területén fogták el a rendőrség által korábban közétett körözési listán a TOP 50-ben szereplő, és fegyveres elkövetőként számon tartott férfit.

A terheltet a bíróság 2014-ben fegyveres rablás elkövetése miatt jogerősen 8 év fegyházbüntetésre ítélte, azonban a szabadságvesztés letöltését nem kezdte meg, társával együtt elrejtőzött.

A most elfogott férfi és társa 2009-ben egy, a Budapest XXIII. kerületében található pénzintézetben az alkalmazottakat és a biztonsági őrt fegyverrel megfenyegette és a készpénz átadására kényszerítette. Ezt követően a megszerzett pénzzel és a biztonsági őrtől elvett fegyverrel távoztak.

 

Társát, Német Zsoltot a rendőrség továbbra is keresi.

 

 

Kérjük, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámokon.

police.hu


Hasonló cikkek