Már két áldozatot követelt a Dunaszerdahelyi járásban történt baleset

Lég és Csallóközcsütörtok között történt a baleset szombaton. Egy személy a helyszínen elhunyt, 3 másik személyt kórházba szállítottak. Egyikük, egy 27 éves sofőr a kórházban életét vesztette. A másik autó sofőrjét, és egy kisfiút súlyos sérülésekkel kórházban ápolnak.

Szombat hajnalban baleset történt Lég (Lehnice) és Csallóközcsütörtok (Štvrtok na Ostrove) között a Dunaszerdahelyi járásban. Egy személy már a baleset helyszínén életét vesztette, emellett 3 másik személy is megsérült, köztük egy kiskorú.

A sérülteket kórházba szállították, majd ezt követően egyikük, egy fiatal nő is elhunyt. Erről a nagyszombati kerületi rendőrség tájékoztatott Facebook-oldalán.

A fiatal sofőr az orvosok maximális igyekezete ellenére a kórházban belehalt sérüléseibe. Az elsődleges információk szerint a 27 éves sofőr valószínűleg nem az útviszonyokhoz mérten vezetett, és megcsúszott. A szemből érkező 37 éves sofőr nem tudta elkerülni az ütközést.

Forrás: bumm.sk

Kövessen minket a Facebookon is!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek