Tragikus baleset Nagykaposon

A Kelet-Szlovákiában fekvő Nagykaposon (Veľké Kapušany) egy 40 éves várandós nő kizuhant egy tömbház legfelső emeleti lakásának ablakából. A nő nem élte túl a 15 méteres zuhanást.

A portál információi szerint a lakás egy 60 éves egyedülálló férfié, ahol gyakoriak voltak a női látogatók. Szomszédai a baleset előtti órákban nem tapasztaltak semmi gyanúsat, azonban a férfit nem igazán kedvelték. A szomszédok szerint az elhunyt nő már terhessége nyolcadik hónapjában járt. Úgy vélik, a baleset azért történt, mert menekülni próbált a lakásból. “Mindig bezárta az ajtót és elrakta a kulcsokat, hogy a nők ne tudjanak elmenekülni.” – állítja az egyik szomszéd.

A férfihez állítólag prostituáltak is jártak, akik gyakran kirabolták őt. A tragédia idején a férfi részeg volt, a rendőrségnek nem tudott ajtót nyitni. A lakást a főbérlő nyitotta ki. Azt, hogy pontosan mi is történt, a nyomozás derítheti ki. A rendőrségi nyomozó emberölés bűntettének gyanújával indított eljárást. A gyanúsított személyt egy rendőrségi cellában helyezték el.

Forrás: tvnoviny.sk, markiza.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek