Tragikus baleset Szlovákiában, 5 áldozat

Tragikus közlekedési baleset történt Tarnóc (Liptovský Trnovec) kataszterében az II/584-es úton. Két gépjármű ütközött össze. 4 gyermek és egy felnőtt életét vesztette, 4 további személy sérüléseket szenvedett.

A két személyautó frontálisan ütközött.

A helyszínre a tűzoltók, a rendőrök, a mentőszolgálat tagjai, és a légimentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt mindkét sávon lezárták. A tűzoltók elsősegélyben részesítették a sérülteket és elvégezték a szükséges tűzvédelmi intézkedéseket a gépjárműveken.

A rendőrség közlése szerint a balesetnek összesen 13 résztvevője volt. Közülük öten életüket vesztették, négyen kiterjedt sérüléseket szenvedtek, négyen pedig sérülések nélkül megúszták a balesetet.

Alena Krčová, az egészségügyi mentőszolgálat operációs központjának szóvivője közölte: a rószahegyi (Ružomberok) és a liptószentmiklósi kórházba fogják szállítani a balesetet elszenvedő 4 további személyt. „Eszméletüknél vannak, közepesen súlyos, illetve könnyebb sérüléseket szenvedtek.” – tette hozzá a szóvivő.

Forrás: tasr, bumm.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek