Trágyát szórtak a közegészségügyi hivatal elé Pozsonyban

Trágyát szórtak Pozsonyban csütörtökön az SZK Közegészségügyi Hivatalának (ÚVZ SR) épülete elé. Az eset miatt rendbontás ügyében indított vizsgálatot a rendőrség, de közterület-szennyezés miatt is nyomozást folytat. 

„Közterület szennyezése ügyében nyomoz a rendőrség. Az ilyen felelőtlen cselekedet elkövetőjére 100 eurós bírság szabható ki” – magyarázta Martiniaková. A ĽSNS tagjai a közösségi hálón azt írták, ők vitték oda a trágyát.

Az ÚVZ a közösségi hálón úgy fogalmazott, ez egy sajátos hozzájárulás a járványhelyzet megoldásához. „Köszönjük, hogy segítenek az egyre súlyosbodó járvány kezelésében. Ki-ki a képességei szerint… Sajnos az anyagnak ehhez a formájához nem lehet nyilvántartási számot rendelni” – kommentálta az esetet a közegészségügyi hivatal.

A főváros Főrév (Ružinov) városrészének vezetése már kitakaríttatta a területet. „Igazán nem értem, hogy lehet ilyet csinálni, hol vallhatott kudarcot az oktatás. Mindenesetre a trágyát felhasználjuk, hogy szebbek legyenek a városrész zöldterületei” – fogalmazott a közösségi hálón Martin Chren, Főrév polgármestere.

Külhon | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook

Forrás: tasr, bumm.sk

Nyitókép forrása: Facebook


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek