Transzformer Kardashianek – Ilyenek voltak, de ilyenek lettek a híres család tagjai

A Nagy Kardashian sztori 2007-es debütálása óta a híres család összes tagja hatalmas változáson ment keresztül. Nemcsak az évek múlásáról beszélhetünk, hanem jócskán akadnak plasztikai beavatkozások, hízások és fogyások. Íme egy látványos összeállítás a LifeTv műsorán futó reality show botrányos családjáról, amelyben megmutatjuk, miből is lesz a cserebogár.

Kendall Jenner

Kendall a család szupermodellje, testvéreitől nagyon különböző életmódot folytat. Még csak 12 éves volt, mikor bekerült a műsorba, de már akkor sem élvezte a folyamatos reflektorfényt, sokszor elbújt a stáb elől. Jelenleg is igyekszik védeni privát szféráját, nem enged betekintést magánéletébe. Gondosan ügyel arra, hogy karrierje egyre feljebb íveljen, erre viszont nem családja hírnevét próbálja felhasználni. Bejárta a világ kifutóit, de ha teheti, mindig hazalátogat családjához, ami életének az egyik legfontosabb pillére.

Kylie Jenner

Kylie épp csak 10 éves volt a show kezdetén, így természetes, hogy azóta hatalmas változáson ment keresztül. Azonban más tinédzserektől eltérően rajta nem csak a pubertáskor, de jó néhány plasztikai műtét is alakított, 19 éves korára pedig igazi sminkmogullá nőtte ki magát. Kylie napról napra kaméleonként változik: egy kis hajhosszabbítás vagy még egy pici kollagén az ajkaiba és megújultan kezdheti a napot.

Rob Kardashian

Rob-ról az utóbbi években pozitív hírt nemigen lehetett hallani. A pletykalapok csak botrányos kapcsolataitól és romló egészségétől hangosak. Az amerikai ‘Dancing with the Stars’-ban való szereplése óta csak egyre lefelé ível karrierje, korábbi sármos külseje is semmivé foszlott. A rajongók jelenleg csak elhízva, melegítőben flangálva láthatják.

Kim Kardashian

A Kardashian család talán leghíresebb tagjának változásairól órákig lehetne beszélni. Végeztek már rajta orrplasztikától kezdve a szilikonos fenéknagyobbító műtéten át mindent, ami egy plasztikai sebésznél elérhető. Ennek eredménye, hogy Kim mára a szépészeti beavatkozások ikonjává vált, ezen a téren ő teremti a divatot.

Kris Jenner

A gyerekek elsősorban mindent szüleiktől lesnek el, pont ezért nem meglepő a Kardashian és Jenner lányok plasztikai sebészet iránti rajongása. Kris Jenner, a testvérek édesanyja is pont annyira élvezi a plasztikai műtétek előnyeit, mint a család bármelyik másik tagja. Arcán, nyakán és egyéb testrészein is végeztek már el kisebb-nagyobb szépészeti beavatkozásokat, bár Kris ezeket nem mindig ismerte el.

Caitlyn Jenner

Ha az utóbbi idők átváltozásairól van szó, akkor Caitlyn Jenner biztosan az elsők között fog eszünkbe jutni. Az olimpikon két évvel ezelőtt még Bruce Jenner néven, férfiként hozta meg a végleges döntést, hogy ezentúl nőként szeretne létezni. Elmondása szerint mindig is úgy érezte, hogy női lélek lakozik benne, bár férfiakhoz sosem vonzódott. A nemváltoztató műtét óta aszexuálisnak vallja magát és büszke rá, hogy meg merte hozni ezt a döntést, hiszen így végre önmaga lehet.

Kourtney Kardashian

Kourtney az évek alatt nem külső változásaival hívta fel magára a figyelmet. Immáron 3 gyermekével ő leginkább az anyaság szellemiségét vette át, és személyiségében változott a legtöbbet. A sorozatban láthatjuk, ahogy megbirkózik az anyává válás nehézségeivel és a gyereknevelés buktatóival.

Khloé Kardashian

Khloé korábban a kosaras Lamar Odom felesége volt, de válását követően hozza legjobb formáját.  Nem a depressziót választotta, inkább energiáit és feszültségét sporttal vezette le, új alakjával azóta is mindenkit lenyűgöz. Ha mindez nem lenne elég, még írt egy könyvet is és indított egy két évados valóság-show-t új életmódjáról. A lustának és túlsúlyosnak elhíresült Khloé ma már nagyon más személyiség, mint a sorozat elején volt, de szúrós beszólásiból ma sincs hiány.

Kísérd figyelemmel a család átalakulását a Nagy Kardashian sztori 3. évadában is a LifeTv műsorán!

 Kovács  Tamás


Hasonló cikkek