Trump beszólt Sorosnak is

Az amerikai elnök kedd esti évértékelőjében amellett sem ment el szó nélkül, hogy a “nyitott határok politikáját” leginkább szorgalmazó milliárdos, Soros György a saját villáját betonfallal vette körül.

Donald Trump, miközben arról beszélt az évértékelőjében, hogy az illegális bevándorlás árát a tisztességesen dolgozó amerikai polgárok fizetik meg (pl. a munkahelyeik elvesztésével, a közbiztonság radikális romlásával), tett egy utalást a milliárdos tőzsdespekulánsra, Soros Györgyre is. Mint fogalmazott: “Míg tehetős politikusok és pénzügyi támogatók a nyitott határokért kardoskodnak, addig ők maguk falak, kapuk és őrök mögött élnek.
Ismert, pár hete bejárta az amerikai sajtót az a videó („Walls Across America”), melyben szó esett az illegális bevándorlást pártoló Soros György rezidenciájáról is. A felvételek alapján kiderült, hogy a milliárdos luxusvilláját helyenként három méter magas fal veszi körül. Mi több: 10 méterenként térfigyelő kamerákat is felszereltek a betonfalra, a rezidenciát pedig fegyveres biztonsági őrök védik.

Forrás: 888.hu


Hasonló cikkek