Tücsi: „2017-ben szeretném lefutni a félmaratont”

Íme, a Sláger TV sztárjainak újévi fogadalmai

Tucsi es parja korizik (002)

A Sláger TV csinos műsorvezetője, Tücsi bár bombaformában van, idén még magasabbra teszi a lécet: tavasztól a félmaratonra készül. Ebben segít majd neki sportos párja, aki addig is jégkorcsolyázni tanítja szerelmét. Tücsi mellett a Halló, Angyalok! című kívánságműsor másik háziasszonya, Pordán Petra és a Sláger TV Party sztárja, Bódi Csabi is elárulta, hogy mire készül 2017-ben. 

Petra nem tett fogadalmat (002)

Az újévben sokan tesznek fogadalmat, új célokat tűznek ki, vagy meghatározzák, hogy mi az, amit esetleg még jobban szeretnének csinálni a következő időszakban. Nincs ez másképp a Sláger TV sztárjainak életében sem. Tücsi, Pordán Petra és Bódi Csabi is mesélt arról, hogy milyen tervekkel vág neki 2017-nek.

Tucsi_crossfit (002)

„Idén szeretnék még jobban odafigyelni az életmódomra: sok gyümölcsöt, zöldséget, csirkehúst és halat fogok enni. Eddig is sokat sportoltam, általában hetente öt alkalommal. Most télen főként crossfit edzéseken veszek részt, de a párom, Sofron István karácsonykor meglepett egy hoki korival, így mostanában a jégkorcsolyázás is felkerült a szabadidős programjaim listájára” – árulta el Tücsi, a Sláger TV Halló, Angyalok! című kívánságműsorának csinos háziasszonya. Hozzátette, hogy ugyan profi jégkorongos szerelme szerint ügyes, de azért az új korival még gyakorolnia kell.  „A másik nagy tervem, hogy idén lefutom a félmaratont, így amint melegebb lesz, a párommal együtt rögtön el is kezdjük az edzéseket: ő a maratonra készül majd. A sport mellett persze egy kis utazást és pihenést is beiktatunk majd, de mivel mindketten elfoglaltak vagyunk, még nem tűztük ki a pontos dátumot”.

Tücsi műsorvezető társa és barátnője, Pordán Petra ugyan nem tett kifejezetten újévi fogadalmat, de azért van néhány elképzelése 2017-re. „Idénre azért nem fogadtam meg semmit, mert az előző évek tapasztalata alapján nagyjából csupán három napig tudom betartani, amit elterveztem” – mesélte nevetve a Sláger TV Angyala, aki igyekszik kiiktatni az életéből a felszínes emberi kapcsolatokat és helyette a valódi barátaira és a szeretteire koncentrál majd.

Csabi tobb idot toltene csaladjaval (002)

Bódi Csabi, a Sláger TV Party sztárja 2016-ot több kellemes élménnyel zárta. „A családommal és a barátaimmal sok szép emlékem van, az egyik legjobb az volt, amikor a feleségemmel elutaztunk. Az is felemelő érzés volt, amikor nagyjából 30.000 ember előtt koncertezhettem” – nosztalgiázott a Sláger TV mulatós sztárja, aki sokat jótékonykodik, és ezt idén is mindenképpen folytatja. „Mivel számomra a szeretet a legfontosabb, ezért 2017-ben igyekszem még több időt eltölteni a családommal, akikkel szeretnék türelmesebb is lenni. Különleges videoklipeket is tervezek: igyekszem a maximumot hozni szakmai téren is és a legmagasabb szinten kiszolgálni a közönséget” – tette hozzá Csabi, aki azt is elárulta, hogy szülei új műsorába, a Sláger TV-n futó Snóbliba segít majd becsempészni a roma kultúra szépségeit.

 


Hasonló cikkek