Tulipánkerttel gazdagodik Mórahalom

Áprilistól megnyitja kapuit a homokhátsági TulipGarden Mórahalmon, olyan területekhez csatlakozva, mint Cegléd, a Balaton vagy a Tisza tó.

A TulipGarden franchise rendszere 3 éve működik Magyarországon, mely turisztikai szempontból minden településnek sokat hozhat. Céljai közé tartozik a minőségi pihenés és kikapcsolódás biztosítása a látogatók számára egy kertben, amelyben színes tulipánok pompáznak, hogy lenyűgözzék és megnyugtassák az arra járókat.

Amellett, hogy a virágok a természet apró örömeként kapnak helyet a városban, különleges szépségük remek alkalmat nyújt fotózásra is. Ráadásul bárki ingyenesen ellátogathat a kertbe és még virágot is szedhet. A tulipánszürethez eszközöket is biztosítanak, a leszedett virágokat néhány száz forintért lehet megvásárolni.

Az önkormányzat az Alba Milagro Hungary Kft. segítségével alakította ki a TulipGarden –t. A cég jelentős szerepet tölt be a város életében. A képviselők a program biztosítása által szeretnék természetbe invitálni az embereket, hogy újabb és újabb élményeket fedezhessenek fel és tartalmas időt tölthessenek egymással szabadtéren, valamint a város kertészeti értékeit is gyarapítani kívánják ezzel. Emellett pedig azt remélik, hogy jelentős lépést sikerült tenniük egy újabb látogatóbarát lépés felé.

A kert tavasszal 9-től 17 óráig fogadja az érdeklődőket, az arra kijelölt napokon, amiket a település weboldalán lehet megtekinteni. Közel ötvenezer szál virág várja mindazokat, akik megtekintenék Mórahalom újonnan nyílt kertjét.

Farkas Cs. Tekla

Hazai Tükör | PannonHírnök

Kövessen minket: Facebook


Hasonló cikkek