Új buszmegállópárral gazdagodott Mórahalom

Az önkormányzat igyekszik támogatni a városi közlekedést. Ebbe a buszmegállók karbantartása, felújítása és esetenként új buszmegállópárok kialakítása is beletartozik

A településen az utóbbi időben egyre nagyobb hangsúlyt fektettek az útjavításokra, a közlekedésbiztonságra és annak megkönnyítésére is. Ahogy korábban lapunk arról beszámolt, nem rég adták át a Mórahalom és Ásotthalom közötti kerékpárutat. Most pedig azokra gondoltak, akik a tömegközlekedést vennék igénybe. Két új buszmegállópárt adtak át a Gondozási Központ környékén, hogy könnyebb, komfortosabb és biztonságosabb, valamint időjárástól védett legyen a buszokra való várakozás.

Nógrádi Zoltán polgármester a hivatalos közösségi oldalán közölte a hírt. Amiből kiderül, hogy a képviselő testület támogatta a buszmegállók megújulását, melyre egyébként nagy szükség volt már. Ahogy azt a városvezető posztjában megírta: “A városi tömegközlekedés sem maradhat ki a fejlesztéseink sorából.”

Innentől kezdve tehát jóval egyszerűbb lesz a tömegközlekedés a városban, akár hazafelé tartanak késő este, akár a munkába igyekeznek kora reggel.

Farkas Cs. Tekla

Kiemelt kép: Nógrádi Zoltán videós bejegyzése


Hasonló cikkek