Új énekes-műsorvezető a Sláger TV-n

Kunu Mariot is láthatják hamarosan a nézők a zenecsatornán

 

Bangó Margit, Zoltán Erika, Tücsi, Pordán Petra, Nagy Zsolt Leo, Bódi Margó, Guszti és Csabi. Csak néhány műsorvezető, művész és énekes azok közül, akiket nap mint nap láthatnak a Sláger TV nézői a képernyőn. A sor most új névvel bővül, ugyanis Kunu Mario is hamarosan műsorvezetőként debütál a zenecsatornán, illetve az énekes klipjeit már a Sláger TV műsoraiban is láthatják a nézők.

Kunu Mario, a fiatal és tehetséges pop-latin-r’n’b és rap előadó az utóbbi időben villámsebességgel robbant be klipjeivel a közösségi médiában és már most hatalmas rajongótábort tudhat magáénak. Az 1991-ben született énekes karrierje azonban nem mostanában kezdődött: már 12 éves kora óta foglalkozik zenéléssel. 2010-ben az egyik vezető televíziócsatorna tehetségkutatójában meg is mutatta tudását: akkor a legjobb 20 előadó közé jutott be a Street nevű formációval. Ezt követően 2012-ben Kunu Mario megalakította a G-Point nevű együttest és az évek során olyan híres előadókkal dolgozott együtt, mint például Emilio, Essemm, G.w.M, Burai Krisztián vagy Fatima.

Az igazi átütő sikert a fiatal énekes számára azonban a szólókarrier hozta meg: például a lírai hangvételű Álruhában című klipje több, mint 6 milliós, a latinos Senorita című videója pedig 5,5 milliós nézettséggel büszkélkedhet a legnagyobb videómegosztó oldalon.

Kunu Mario klipjei villámsebességgel értek el hatalmas nézettséget és a fiatal tehetségnek pillanatok alatt nagy rajongótábora lett a közösségi médiában. Mi is felfigyeltünk erre és úgy döntöttünk, hogy játszani fogjuk a videóit műsorainkban, hogy ne csak az online rajongótáborhoz, hanem a televízióban még szélesebb közönséghez eljuttassuk az énekes klipjeit, zenéit. Így lettünk Kunu Mario médiatámogatói

– mondta el Fái András, a Sláger TV producere, aki hozzátette, hogy az énekes hamarosan műsorvezetőként is feltűnik majd a Sláger TV képernyőjén egy most induló új műsorban, amely a világ egyik legnépszerűbb zenei stílusával foglalkozik majd, a magyar zenetévék közül egyedüliként.

 

Kunu Mario legsikeresebb videóit az alábbi linkeken lehet megtekinteni:

Álruhában – 6 184 606 megtekintés

Kunu Mario rajongói oldalát és közösségi oldalát az alábbi linkeken érheti el:

https://www.facebook.com/KunuMario-1134745839891396/

https://www.instagram.com/kunumarioofficial/?hl=hu

 


Hasonló cikkek