Új klippel ünnepelte szülinapját a Tankcsapda

Vona Ildikó

Új videója bemutatásával, rajongói körében ünnepelte születésnapját a debreceni Roncsbárban a Tankcsapda.

Szerdán este láthatta először a közönség a zenekar „Ülj le mellém” című dalához készült klipet. A premier után pedig egy beszélgetés következett az együttes tagjaival, a videó rendezőjével, Till Atillával, valamint Lobenwein Norberttel, a Road Movie project ötletgazdájával. A Roncsbárban csak kevesen lehettek személyesen jelen, viszont online mindenki követhette az eseményeket.

Tilla elmesélte: első klipjét forgatta. Bár régóta ismerik egymást a Tankcsapdás srácokkal, a közös munka csak most jött össze. A Road Movie projekt keretében készült filmben a Tankcsapda körüli Debrecent szerette volna megmutatni. Azt, hogy a cívisváros nem csupán terekből, házakból áll, hanem emberekből. Elmondása szerint kicsit „kordokumentumnak” is szánta. A sztori alapja egy szerelmi történet, amibe beleszőtt egy erős turisztikai szálat, hiszen jól látszódnak Debrecen nevezetességei. Látványban sűrű alkotás született: a zenekar tagjai és a két főszereplő (Csáki Benedek, Litli Virág) mellett a különböző helyszíneken sok Tankcsapda-rajongó is közreműködött a forgatáskor.

Az új klip bemutatása és a beszélgetés után természetesen a születésnapi ünneplés sem maradhatott el. Az 1989. október 14-én alakult zenekart tortával, gyertyákkal és a „Happy Birthday” éneklésével köszöntötték rajongói a 31. születésnapján.

Itt tekinthető meg a Tankcsapda új klipje:

(Kiemelt kép forrása: Till Attila Facebook oldala)


Hasonló cikkek