Új ötletekkel várja a jövő évet Nagymágocs

Idén sem hagyta cserben a lakosokat a faluvezetés, hiszen lépéseket tettek a fejlődés felé.  2022 – ben pedig már az első negyedévre terveik vannak

Ahogy arról korábban írtunk, számos fejlesztést véghezvittek már az idei évben is Nagymágocson, amik természetesen a lakososok érdekeit szolgálták. Segítették a szabadtéri edzés lehetőségének megteremtését, a legkisebbek kikapcsolódását is szem előtt tartották, valamint járdarenoválásba is belefogtak, hogy javuljon a közlekedés.

Jövőre az általános iskola három tanterme kap majd teljesen új arcot, illetve aszfaltozást is terveznek, hogy könnyebb legyen a buszokkal, autókkal közlekedőknek. Hiszen a kátyúk, illetve a földes utak megrövidítik bármely közlekedési eszköz élettartamát és baleset veszélyesek is.

Szebellédi Endre polgármester egyéb elképzelésekről is beszámolt, melyek az elkövetkezendő időszakban megvalósításra várnak.

22-ben szeretnénk például új buszvárókat vásárolni, de emellett a különböző intézményi szolgáltatásaink infrastruktúráját, illetve eszközparkját is önerőből fogjuk majd fejleszteni. Az önerőt mindenképpen pályázati önerőbe szeretnénk majd beletölteni – fogalmazott Nagymágocs első embere.

Farkas Cs. Tekla

Forrás: radio7.hu

Ha tetszett a tudósítás, kérjük, támogassa a PannonHírnök munkáját és kövessen minket a Facebookon


Hasonló cikkek