Újabb Anne Rice adaptáció készül

Anne Rice újabb könyvéből készül sorozat, az Interjú a vámpírral után ezúttal A Mayfair boszorkányok élete trilógiát adaptálják képernyőre.

Csakúgy, mint Rice leghíresebb vámpíros regényéből, A Mayfair boszorkányok életéből (Boszorkányok órája, Lasher és Táltos a könyvtrilógia részei) is az AMC fejleszt sorozatot, az első évad nyolc epizódból fog állni, és főként az első részt veszi alapul. Az AMC 2020-ban megvásárolta mind a Vámpírkrónikák, mind pedig A Mayfair boszorkányok élete megfilmesítési jogait, ami így összesen 18 regénynyi alapanyagot jelent.

A készülő sorozathoz már meg is találták a főszereplőt Alexandra Daddrio személyében, aki korábban olyan sorozatokban tűnt föl, mint A törvény nevében vagy az Amerikai Horror Sztori. A történetének főhőse Rowan Mayfair, a sikeres idegsebész, akinek különleges képessége van a gyógyításra és a rontásra egyaránt.

Forrás: screenrant.com


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek