Újabb fejlesztésekbe fog Sándorfalva

A Csongrád – Csanád megyei kisváros önkormányzata tavasszal új beruházásra készül. Méghozzá két kilométernyi útszakasz leaszfaltozásába fog majd, amelyhez jelentős támogatást kapott

A projekt a „Kisvárosi Programcsomag” keretében valósul meg és 134,7 millió forintot biztosít a még földes utcák 2,1 km hosszan történő aszfaltozására. A szerződést csütörtökön ünnepélyesen aláírták. Az eseményen Farkas Sándor, a térség országgyűlési képviselője is jelen volt. Aki azt mondta, hogy a jövőben is támogatja majd Sándorfalvát, mert az sosem látott ütemben fejlődik.

A településen zajló jó néhány fontos eseményről lapunk is hírt adott már. Köztük az ökoparkról, a templomfelújításról, a piactér átadásáról, valamint az új bölcsődefejlesztésről is. Utóbbi rendkívül nagy segítséget jelent a szülőknek, hiszen az édesanyák így biztonságosan visszatérhetnek a munka világába és gyermekeiket a legjobb kezekben tudhatják.

Az önkormányzat és a szakemberek úgy vélekednek, hogy a jelenlegi útaszfaltozás ugyancsak nagy előrelépés lesz a lakosságnak, csak éppen közlekedés szempontjából. Hiszen erre már két évtizede várnak a sándorfalvi emberek. A kivitelezést már jövő héten el is kezdik, és ha minden a terv szerint halad, májusra végeznek a munkákkal. Addig a lakosok türelmét kérik.

Farkas Cs. Tekla

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon


Hasonló cikkek