Újabb könyvadaptáció készül az Apple TV+-ra

Hamarosan újabb regényadaptáció érkezik az Apple TV+-ra, melyhez most megtalálták az egyik főszereplőt alakító színészt is.

Az Apple streaming szolgáltatásán nagy népszerűégnek örvendenek a könyvadaptációk, melyeket általában egy limitált sorozat formájában dolgoznak föl. Múlt héten debütált a kínálatukban a Tündöklő lányok (Lauren Beukes regényéből), még ebben a hónapban érezik Az essexi kígyó (Sarah Perry regényéből), de itt lehetett megtekinteni a Jacob védelmébent is (William Landay regényéből). Most éppen egy újabb nagysikerű misztikus történetet adaptálnak képernyőre, ezúttal Laura Dave regényét, amely a The Last Thing He Told Me címre hallgat.

A The Last Thing He Told Me főszereplője Hannah, aki a 16 éves mostohalányával annak rejtélyes körülmények között eltűnt apja a keresésére indulnak. Jennifer Garner játssza majd a főkaraktert, míg az apát Nikolaj Coster-Waldau alakítja. A készülő sorozat premierjéről egyelőre nincs semmilyen információ.

Laura Dave-nek eddig egy önálló regénye jelent meg magyarul, A válás ünnepe, illetve egy gyűjteményes kötetben olvasható tőle a Nyolcszáz szem szőlő.

Forrás: screenrant.com

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek