Újabb változások a DVTK focistái körül

Veréb György a februári szurkolói ankéton / PTV Fotó: Vona Ildikó

Szabó Tamás, a Diósgyőri VTK ügyvezetője néhány fontos változtatásról tájékoztatta az elmúlt héten a sajtót. Bódog Tamás vezetőedző szakmai igazgató is lett, Veréb György kapusedző – a legendás Aranycsapat egykori kapusa – pedig szakmai tanácsadóként segíti a klub munkáját a jövőben.

Bódog Tamás egy korábbi sajtótájékoztatón / PTV Fotó: Vona Ildikó

Kibővült Bódog Tamás feladatköre, mostantól az ő dolga a játékoskeret kialakítása és felkészítése. A korábbi sportigazgató, Árki Gábor lemondása után Benczés Miklós egyedül látta el az első csapattal és az utánpótlással kapcsolatos vezetői teendőket. A feladatok mennyisége azonban jelentősen megnövekedett miután az MLSZ Regionális Utánpótlás Központtá nyilvánította a DVTK-t. Bódog Tamás szakmai igazgatóvá kinevezését követően Benczés Miklós a klub, a labdarúgó akadémia és a regionális képzési rendszer fejlesztésével foglalkozik majd.

A DVTK focistái egyik diósgyőri edzésükön / PTV Fotó: Vona Ildikó

Múlt pénteken megkezdte felkészülését a következő szezonra a DVTK NB I-es futballcsapata. Négynapos „nomád” edzőtáborozásra utaztak Nagyvisnyó-Dédestapolcsány környékére. Szombaton erdei futással kezdték a tréninget, de kerékpározás, triatlonozás és evezés is szerepel programjukban. A Bükkből visszaérkező játékosok szerdától már a DVTK Edzőközpontjában folytatják a felkészülést.


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek