Újra a filmvásznon Orlando Bloom: mutatjuk az előzetest!

Orlando Bloom nevét A Gyűrűk Ura és a Karibtenger kalózai óta mindenki ismeri. Sokakban felmerülhetett a kérdés, hogy hová tűnt a színész az elmúlt három évben, hiszen utolsó jelentős filmje a Salazar bosszúja volt 2017-ben.

Bloom az utolsó Karib tenger kalózai film után is aktív volt, ebben az évben még szerepelt a S.M.A.R.T. Chase című akciófilmben, a Romans dráma-thrillerben, és a Gyógyszerek útjában, mely televízióra készült. A színész 2018-ban nem szerepelt filmvásznon, egy évvel később egy krimi-fantasy sorozatban tűnt fel, a Carnival Row-ban.

Bloom legújabb filmje idén nyáron érkezik a mozikba. A The Outpost története a 2009-es kamdeshi csatát, az afganisztáni háború egyik legbrutálisabb összecsapását mutatja be. A filmet Rod Lurie rendezte (Szalmakutyák, Láncra vert igazság), Bloom mellett pedig szerepet kapott Scott Eastwood és Caleb Landry Jones is.

 

A jelenlegi tervek szerint a bemutatóra július 2-án kerül majd sor körülbelül ötszáz moziban, július harmadikától azonban digitálisan is elérhetővé válik a közönség számára.

Címlapi kép: Flickr


Hasonló cikkek