Újra lesz Musical és Miskolc Gála a Művészetek Házában!

A rendezvényt ebben az évben a Zene Világnapján, október 1-én rendezik meg este 19 órától a Művészetek Házában.
A gála sikerét bizonyítja, hogy Miskolc Megyei Jogú Város immár negyedik éve áll a kezdeményezés mellé, és számos intézmény, magánember támogatásának köszönhetően évek óta biztosít a program, városunkból, megyénkből származó, szárnyaikat próbálgató pályakezdő művészeknek, bemutatkozási lehetőséget.
2016-ban ifjú művészpalántaként Kolozsi Flóra, Handa Eszter és Grebely József kaptak lehetőséget, ők először lépnek fel a gálán, de visszatérőként itt lesz Jurák Lili, Keresztfalvi Bence és Czelláth Panna is, akinek művészi kibontakozását immár negyedik éve kísérheti figyelemmel a közönség.
Az esemény koncepciója szerint a fiatalok Miskolcon alkotó illetve városunkból származó immár befutott országos és nemzetközi hírű művészekkel állhatnak egy színpadon, közülük többen évek óta felkészítő mentorként is rész vesznek a programban.
Idén is a színpadra lépnek Jancsó Dóra, Natsuki Yamaguchi, Tunyogi Bernadett és Cselepák Balázs, Csiszár István, Kamarás Máté előadóművészek, két évvel ezelőtt még az ifjú tehetségként most viszont már ismert miskolci énekesként mutatkozhat be Simon Fruzsi.
Minden évben érkeznek újabb vendégművészek azestre, ebben az évben Vágó Zsuzsi a Budapesti Operettszínház sztárja és Eperjesi Erika a Miskolci Nemzeti Színház művésznője, operaénekese áll a Musical és Miskolc Gála színpadára.
Eperjesi Erika
Eperjesi Erika
A 2016-ban összeállított műsor minden eddiginél színesebbnek ígérkezik majd, hiszen a Zene Világnapja alkalmából a művészek a musical műfaján túl egy-egy szám erejéig a komolyzene, az opera és az operett és a pop műfajába is kalandozást tesznek .
A műsorban közreműködik a Diósgyőri Gimnázium Diákszínpada és Németh Eszter és Hajdú Bálint táncművészek. A látványos zenés show meglepetésprodukciókat is tartogat majd a Művészetek Házába látogatók számára.

Hasonló cikkek